Vă propunem confort şi calitate

Produse realizate pentru a dura în timp, fruct al unei erudite mîini de artizanat adunat din cele mai bune materiale şi de o modelistică mereu atentă la noile tendinţe. Caracteristicele ce ne permit să dăm o evaluare pozitivă la un divan sau la un fotoliu sunt: comoditatea, calitatea materialelor, eleganţa de căptuşeală şi grija folosită în prelucrare; totul acesta este controlabil în divanele şi în fotoliile pe care Vi le propunem.
Vă oferim posibilitate de a alege între un vast eşantion de piele şi ecopiele de o calitate înaltă şi o amplă varietate de modele fixe sau cu pat.
Structura este în lemn tamponat, locurile de şedere sunt realizate cu căptuşeală şi uşor de spălat. Pernuţe, în poliuretan de o diferită densitate, nedeformabile, sunt înfăşurate de un strat moale acrilic. Comoditatea este asigurată de o înaltă calitate a curelelor elastice ancorate la o ramă solidă. În versiunea, pat, plasa e cu inele de fier, salteaua din cauciuc şi puf, de 6 cm extindere în grosime şi cu o densitate de 21/25.

Estetica şi design-ul mereu în pas cu toate tendinţele